Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
؟؟؟ بچه ها کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
2021-08-30 03:45:00

Similar Question:
#سفارت

بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada [سفارت] ویزا

با خدمت من سفارت ریجکت شدم الان برای ریفاند دانشگاه فرم داده به من و تهران پیمنت میگه ما اطلاعات حساب نمیدیم به کسی ایا عموما فرم میده دانشگاه بابت ریفاند؟؟
2021-08-29 16:35:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای ویزای تحصیلی کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 03:45:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا

من الان تمکن مالی گرفتم از بانک سپه، گفتند که ظاهرا خود سفارت مستقیما با بانک برای استعلام درخواست میده درسته؟ و اینکه ریز گردش حساب واجبه که ارائه بدیم یا خیر؟ ممنون
2021-08-30 04:13:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا

علی آقا خسته نباشین، اکسپ من اومده و مشغول پول جور کردن برای تمکن مالی و آماده کردن مدارک هستم برای سفارت، میخواستم بدونم خودم میتونم وقت سفارت بگیرم ؟ و کارهاشو انجام بدم یا اینکه باید از یک شرکت مهاجرت کمک بگیرم؟
2021-08-30 04:25:00 #Canada [برای تمکن مالی] ویزا

میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا

من تازه پاسپورت م را بعد از صدور ویزا از سفارت کانادا دریافت کردم ویزای من ورک هست و بر اساس دعوتنامه کاری من که یک ساله بوده صادر شده یعنی تاریخ انقضا را روی ویزا هشت ماه دیگه زده علت هم اینه که هفت ماه طول کشید تا جواب ویزا بیاد حالا سوال من اینه که آیا اعتبار ویزای من هشت ماه دیگه تموم میشه؟
2021-08-30 10:01:00 #Canada [تاریخ انقضا] ویزا

الان چه مدت طول میکشه جواب ویزای تحصیلی بیاد من شنیدم سفارت سریعتر کرده کارو درسته؟
2021-08-30 14:09:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا

امکان دسترسی و مشاهده مدارک سابمیت شده قبلی در سفارت وجود داره؟
2021-08-30 15:26:00 #Canada [سفارت] ویزا

من ویزای توریستی دارم الان استادی پرمیتم اکی شده بخاطر همین فقط بهم نامه اپروال دادن و توش نوشته شده با همون نامه میتونم وارد کانادا بشم الان پاسپورتم رو تمدید کردم میخوام بفرستم ترکیه دوباره توش ویزا بزنن نیلگام اصرار داره که تو باید نامه پاس ریکوئست داشته باشی در حالیکه من فقط نامه اپروال دارم باز هم سایت سفارت رو چک کردم همین رو برام فرستادن من اشتباه میکنم یا اونا حالیشون نیست؟
2021-08-31 04:06:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا

وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada

ی که با پذیرش کاندیشنال پیزا کرفتن میشه راهنمایی بفرمایید؟ کاندیشن من اینه تا سال دیگه اصل مدارکم برسه دستشون
2021-08-29 07:58:00 #Canada

، من پذیرش گرفتم برا ترم septembre که نرسیدم و دیفر کردم برا January و طبق شرط دانشگاه یه مقداری هم از شهریه رو واریز کردم، الان این رشته برا ترم January فقط برا Native ها ارائه میشه، هنوز با دانشگاه مکاتبه نکردم، ولی با بودن این شرایط طبق تجربه آیا امکان دیفر برای بار دوم وجود داره و اینکه برا ویزا اقدام کنم و یا صبر کنم تا تکلیف دانشگاه مشخص بشه و بعد تصمیم بگیرم.
2021-08-30 16:30:00 #Canada

من برای تحصیلی خودم و ورک پرمیت همسرم دیروز سابمیت کردم، نامه بایومتری من امروز صبح اومد ولی برای همسرم نیومده، مگه با هم نمیفرستن نامه ها رو؟
2021-08-29 09:15:00 #Canada

من نامه ادمیشن با دیفرم رو با وبفرم فرستادم برای IRCC ولی توی اپلیکیشن هیچ چیزی اضافه یا جایگزین نشده کسی میدونه چیکار باید بکنم یا اینکه چقدر باید منتظر بمونم
2021-09-29 04:15:00 #Canada

من به یه مشکلی برخوردم من نزدیک به 450 میلیون تمکن مالی گرفتم و این مبلغ با دلار فعلی، هزینه های یک سال اقامت و شهریه ترم اولم رو کاور میکنه از اونجایی که ساپورترم پدرم هستند، قرار شد پول ترم دوم رو هم به من تا چند ماه دیگه بدند من چطوری توی کاور لترم قانع کنم آفیسر رو که این پول بدستم خواهد رسید؟ (چون صادقانه میگم، این پول تا دی ماه به دستم میرسه ولی من می خوام الان سابمیت کنم.) ممنونم
2021-09-02 13:16:00 #Canada